Ü. KILINÇ And F. AYDIN, "Kayseri yöresindeki tavukçuluk işletmelerinden toplanan tavuklardan izole edilen Salmonella türlerinin antibiyotiklere duyarlılıkları," Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.15, no.1, pp.35-40, 2006
KILINÇ, Ü. And AYDIN, F. 2006. Kayseri yöresindeki tavukçuluk işletmelerinden toplanan tavuklardan izole edilen Salmonella türlerinin antibiyotiklere duyarlılıkları. Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.15, no.1 , 35-40.
KILINÇ, Ü., & AYDIN, F., (2006). Kayseri yöresindeki tavukçuluk işletmelerinden toplanan tavuklardan izole edilen Salmonella türlerinin antibiyotiklere duyarlılıkları. Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.15, no.1, 35-40.
KILINÇ, FUAT, And FUAT AYDIN. "Kayseri yöresindeki tavukçuluk işletmelerinden toplanan tavuklardan izole edilen Salmonella türlerinin antibiyotiklere duyarlılıkları," Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.15, no.1, 35-40, 2006
KILINÇ, FUAT And AYDIN, FUAT. "Kayseri yöresindeki tavukçuluk işletmelerinden toplanan tavuklardan izole edilen Salmonella türlerinin antibiyotiklere duyarlılıkları." Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.15, no.1, pp.35-40, 2006
KILINÇ, Ü. And AYDIN, F. (2006) . "Kayseri yöresindeki tavukçuluk işletmelerinden toplanan tavuklardan izole edilen Salmonella türlerinin antibiyotiklere duyarlılıkları." Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.15, no.1, pp.35-40.
@article{article, author={FUAT AYDIN And author={FUAT AYDIN}, title={Kayseri yöresindeki tavukçuluk işletmelerinden toplanan tavuklardan izole edilen Salmonella türlerinin antibiyotiklere duyarlılıkları}, journal={Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2006, pages={35-40} }