Citation Formats
Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. KARAMAN Et Al. , "Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014

KARAMAN, K. Et Al. 2014. Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).

KARAMAN, K., SAĞDIÇ, O., & ÖZGEN, S., (2014). Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey

KARAMAN, KEVSER, OSMAN SAĞDIÇ, And SEDA ÖZGEN. "Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014

KARAMAN, KEVSER Et Al. "Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014

KARAMAN, K. SAĞDIÇ, O. And ÖZGEN, S. (2014) . "Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={KEVSER KARAMAN Et Al. }, title={Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}