K. KARAMAN Et Al. , "Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
KARAMAN, K. Et Al. 2014. Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
KARAMAN, K., SAĞDIÇ, O., & ÖZGEN, S., (2014). Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
KARAMAN, KEVSER, OSMAN SAĞDIÇ, And SEDA ÖZGEN. "Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
KARAMAN, KEVSER Et Al. "Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
KARAMAN, K. SAĞDIÇ, O. And ÖZGEN, S. (2014) . "Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KEVSER KARAMAN Et Al. }, title={Farklı sebze suyu ilavesinin geleneksel olarak üretilen ev tipi eriştenin fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri üzerine etkisi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}