B. POLAT Et Al. , "Türkiye’xxde Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , 2010
POLAT, B. Et Al. 2010. Türkiye’xxde Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri. 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus .
POLAT, B., KARAMAN, K., ÖZTÜRK, İ., & SAĞDIÇ, O., (2010). Türkiye’xxde Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri . 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
POLAT, BÜŞRA Et Al. "Türkiye’xxde Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 2010
POLAT, BÜŞRA Et Al. "Türkiye’xxde Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , 2010
POLAT, B. Et Al. (2010) . "Türkiye’xxde Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus .
@conferencepaper{conferencepaper, author={BÜŞRA POLAT Et Al. }, title={Türkiye’xxde Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri}, congress name={1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={}, country={}, year={2010}}