E. Cebeci And F. HANCI, "Soğan (Allium cepa L.) Islahında Kullanılan Biyoteknolojik Yöntemler," VII GAP Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.320-323, 2015
Cebeci, E. And HANCI, F. 2015. Soğan (Allium cepa L.) Islahında Kullanılan Biyoteknolojik Yöntemler. VII GAP Tarım Kongresi , (Şanlıurfa, Turkey), 320-323.
Cebeci, E., & HANCI, F., (2015). Soğan (Allium cepa L.) Islahında Kullanılan Biyoteknolojik Yöntemler . VII GAP Tarım Kongresi (pp.320-323). Şanlıurfa, Turkey
Cebeci, Esra, And FATİH HANCI. "Soğan (Allium cepa L.) Islahında Kullanılan Biyoteknolojik Yöntemler," VII GAP Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 2015
Cebeci, Esra And HANCI, FATİH. "Soğan (Allium cepa L.) Islahında Kullanılan Biyoteknolojik Yöntemler." VII GAP Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.320-323, 2015
Cebeci, E. And HANCI, F. (2015) . "Soğan (Allium cepa L.) Islahında Kullanılan Biyoteknolojik Yöntemler." VII GAP Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.320-323.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Esra Cebeci And author={FATİH HANCI}, title={Soğan (Allium cepa L.) Islahında Kullanılan Biyoteknolojik Yöntemler}, congress name={VII GAP Tarım Kongresi}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2015}, pages={320-323} }