M. H. AKIN, "Organik Tarım ve Dikey Tarım," In NeoGastronomik Akımlar , Ankara: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., 2021, pp.295-313.
AKIN, M. H. Organik Tarım ve Dikey Tarım. 2021. In NeoGastronomik Akımlar , NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, 295-313.
AKIN, M. H., (2021). Organik Tarım ve Dikey Tarım. NeoGastronomik Akımlar (pp.295-313), Ankara: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ..
AKIN, MEHMET. "Organik Tarım ve Dikey Tarım." In NeoGastronomik Akımlar , 295-313. Ankara: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., 2021
AKIN, MEHMET H. . "Organik Tarım ve Dikey Tarım." NeoGastronomik Akımlar , NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., 2021, pp.295-313.
AKIN, M. H. (2021) "Organik Tarım ve Dikey Tarım", NeoGastronomik Akımlar . Ankara: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ..
@bookchapter{bookchapter, author ={MEHMET HALİT AKIN}, chaptertitle={Organik Tarım ve Dikey Tarım}, booktitle={ NeoGastronomik Akımlar}, publisher={NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.}, city={Ankara},year={2021} }