M. DOĞAN Et Al. , "Geleneksel olarak üretilen kuşburnu (Rosa canina L.) marmeladının reolojik özelliklerinin belirlenmesi.," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
DOĞAN, M. Et Al. 2009. Geleneksel olarak üretilen kuşburnu (Rosa canina L.) marmeladının reolojik özelliklerinin belirlenmesi.. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey).
DOĞAN, M., Kayacıer, A., Y, K., & Karaman, S., (2009). Geleneksel olarak üretilen kuşburnu (Rosa canina L.) marmeladının reolojik özelliklerinin belirlenmesi. . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey
DOĞAN, MAHMUT Et Al. "Geleneksel olarak üretilen kuşburnu (Rosa canina L.) marmeladının reolojik özelliklerinin belirlenmesi.," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
DOĞAN, MAHMUT Et Al. "Geleneksel olarak üretilen kuşburnu (Rosa canina L.) marmeladının reolojik özelliklerinin belirlenmesi.." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
DOĞAN, M. Et Al. (2009) . "Geleneksel olarak üretilen kuşburnu (Rosa canina L.) marmeladının reolojik özelliklerinin belirlenmesi.." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MAHMUT DOĞAN Et Al. }, title={Geleneksel olarak üretilen kuşburnu (Rosa canina L.) marmeladının reolojik özelliklerinin belirlenmesi.}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}}