S. Yalcin Et Al. , "Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiotik Kullanımı, 1-Verim Üzerine Etkisi," Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.2, pp.25-32, 2000
Yalcin, S. Et Al. 2000. Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiotik Kullanımı, 1-Verim Üzerine Etkisi. Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.2 , 25-32.
Yalcin, S., Kahraman, Z. B., Gürdoğan, T., Dedeoğlu, H., & KOCAOĞLU GÜÇLÜ, B., (2000). Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiotik Kullanımı, 1-Verim Üzerine Etkisi. Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.2, 25-32.
Yalcin, Sakine Et Al. "Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiotik Kullanımı, 1-Verim Üzerine Etkisi," Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.2, 25-32, 2000
Yalcin, Sakine Et Al. "Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiotik Kullanımı, 1-Verim Üzerine Etkisi." Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.2, pp.25-32, 2000
Yalcin, S. Et Al. (2000) . "Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiotik Kullanımı, 1-Verim Üzerine Etkisi." Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.2, pp.25-32.
@article{article, author={Sakine Yalcin Et Al. }, title={Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiotik Kullanımı, 1-Verim Üzerine Etkisi}, journal={Tavukçuluk Araştırma Dergisi}, year=2000, pages={25-32} }