G. Aytekin Şahin Et Al. , "HASTANE MENÜLERİNİN BESİN ÖGESİ ÖRÜNTÜ PROFİLİ, KARBON VE SU AYAK İZİ ARASINDAKİ İLİŞKİ," 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey, 2023
Aytekin Şahin, G. Et Al. 2023. HASTANE MENÜLERİNİN BESİN ÖGESİ ÖRÜNTÜ PROFİLİ, KARBON VE SU AYAK İZİ ARASINDAKİ İLİŞKİ. 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium , (Mersin, Turkey).
Aytekin Şahin, G., Beşparmak, A., Sağır, S. S., Somtaş, A., & Öztürk, D., (2023). HASTANE MENÜLERİNİN BESİN ÖGESİ ÖRÜNTÜ PROFİLİ, KARBON VE SU AYAK İZİ ARASINDAKİ İLİŞKİ . 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Turkey
Aytekin Şahin, Gizem Et Al. "HASTANE MENÜLERİNİN BESİN ÖGESİ ÖRÜNTÜ PROFİLİ, KARBON VE SU AYAK İZİ ARASINDAKİ İLİŞKİ," 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Turkey, 2023
Aytekin Şahin, Gizem A. Et Al. "HASTANE MENÜLERİNİN BESİN ÖGESİ ÖRÜNTÜ PROFİLİ, KARBON VE SU AYAK İZİ ARASINDAKİ İLİŞKİ." 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey, 2023
Aytekin Şahin, G. Et Al. (2023) . "HASTANE MENÜLERİNİN BESİN ÖGESİ ÖRÜNTÜ PROFİLİ, KARBON VE SU AYAK İZİ ARASINDAKİ İLİŞKİ." 2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gizem Aytekin Şahin Et Al. }, title={HASTANE MENÜLERİNİN BESİN ÖGESİ ÖRÜNTÜ PROFİLİ, KARBON VE SU AYAK İZİ ARASINDAKİ İLİŞKİ}, congress name={2nd International Traditional Foods and Sustainable Nutrition Symposium}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2023}}