A. BAŞODA Et Al. , "Gastronomi Uzmanlığı, Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve," Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.11, pp.1809-1826, 2018
BAŞODA, A. Et Al. 2018. Gastronomi Uzmanlığı, Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve. Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.11 , 1809-1826.
BAŞODA, A., AYLAN, S., KILIÇHAN, R., & ACAR, Y., (2018). Gastronomi Uzmanlığı, Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve. Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.11, 1809-1826.
BAŞODA, ALAATTİN Et Al. "Gastronomi Uzmanlığı, Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve," Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.11, 1809-1826, 2018
BAŞODA, ALAATTİN Et Al. "Gastronomi Uzmanlığı, Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve." Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.11, pp.1809-1826, 2018
BAŞODA, A. Et Al. (2018) . "Gastronomi Uzmanlığı, Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve." Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.11, pp.1809-1826.
@article{article, author={ALAATTİN BAŞODA Et Al. }, title={Gastronomi Uzmanlığı, Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve}, journal={Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={1809-1826} }