T. DURSUN ÇAPAR And H. YALÇIN, "Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği," In İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ , Konya: Eğitim Yayınevi, 2016, pp.779-801.
DURSUN ÇAPAR, T. And YALÇIN, H. Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği. 2016. In İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ , Eğitim Yayınevi, Konya, 779-801.
DURSUN ÇAPAR, T., & YALÇIN, H., (2016). Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği. İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ (pp.779-801), Konya: Eğitim Yayınevi.
DURSUN ÇAPAR, TUĞBA, And HASAN YALÇIN. "Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği." In İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ , 779-801. Konya: Eğitim Yayınevi, 2016
DURSUN ÇAPAR, TUĞBA D. And YALÇIN, HASAN. "Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği." İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ , Eğitim Yayınevi, 2016, pp.779-801.
DURSUN ÇAPAR, T. And YALÇIN, H. (2016) "Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği", İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ . Konya: Eğitim Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={TUĞBA DURSUN ÇAPAR And author ={HASAN YALÇIN}, chaptertitle={Gıda İşletmelerinde Hijyen ve İş Güvenliği}, booktitle={ İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ}, publisher={Eğitim Yayınevi}, city={Konya},year={2016} }