K. KARAMAN And O. SAĞDIÇ, "Fitaz Aktif Bazı Laktik Asit Bakteri ve Maya İzolatlarının Tam Buğday Ekmeğinde Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri," European Science and Technology , no.14, pp.1-9, 2018
KARAMAN, K. And SAĞDIÇ, O. 2018. Fitaz Aktif Bazı Laktik Asit Bakteri ve Maya İzolatlarının Tam Buğday Ekmeğinde Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri. European Science and Technology , no.14 , 1-9.
KARAMAN, K., & SAĞDIÇ, O., (2018). Fitaz Aktif Bazı Laktik Asit Bakteri ve Maya İzolatlarının Tam Buğday Ekmeğinde Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri. European Science and Technology , no.14, 1-9.
KARAMAN, KEVSER, And Osman SAĞDIÇ. "Fitaz Aktif Bazı Laktik Asit Bakteri ve Maya İzolatlarının Tam Buğday Ekmeğinde Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri," European Science and Technology , no.14, 1-9, 2018
KARAMAN, KEVSER And SAĞDIÇ, Osman. "Fitaz Aktif Bazı Laktik Asit Bakteri ve Maya İzolatlarının Tam Buğday Ekmeğinde Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri." European Science and Technology , no.14, pp.1-9, 2018
KARAMAN, K. And SAĞDIÇ, O. (2018) . "Fitaz Aktif Bazı Laktik Asit Bakteri ve Maya İzolatlarının Tam Buğday Ekmeğinde Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri." European Science and Technology , no.14, pp.1-9.
@article{article, author={KEVSER KARAMAN And author={Osman SAĞDIÇ}, title={Fitaz Aktif Bazı Laktik Asit Bakteri ve Maya İzolatlarının Tam Buğday Ekmeğinde Hamur Reolojisi Üzerine Etkileri}, journal={European Science and Technology}, year=2018, pages={1-9} }