N. ERTAŞ Et Al. , "Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Salmonella spp. Varlığı ve Antimikrobiyel Direnç Profilleri," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.28, no.1, pp.25-28, 2014
ERTAŞ, N. Et Al. 2014. Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Salmonella spp. Varlığı ve Antimikrobiyel Direnç Profilleri. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.28, no.1 , 25-28.
ERTAŞ, N., ABAY, S., Telli, N., & AL, S., (2014). Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Salmonella spp. Varlığı ve Antimikrobiyel Direnç Profilleri. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.28, no.1, 25-28.
ERTAŞ, NURHAN Et Al. "Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Salmonella spp. Varlığı ve Antimikrobiyel Direnç Profilleri," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.28, no.1, 25-28, 2014
ERTAŞ, NURHAN E. Et Al. "Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Salmonella spp. Varlığı ve Antimikrobiyel Direnç Profilleri." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.28, no.1, pp.25-28, 2014
ERTAŞ, N. Et Al. (2014) . "Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Salmonella spp. Varlığı ve Antimikrobiyel Direnç Profilleri." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi , vol.28, no.1, pp.25-28.
@article{article, author={NURHAN ERTAŞ ONMAZ Et Al. }, title={Kayseri'de Satışa Sunulan Sucuklarda Salmonella spp. Varlığı ve Antimikrobiyel Direnç Profilleri}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi}, year=2014, pages={25-28} }