H. Kavuncuoğlu Et Al. , "KAKAO YAĞI ALTERNATİFLERİ ve FRAKSİYONE KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ İLE KAKAO YAĞI İKAMESİ ÜRETİMİ," Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.857-862, 2019
Kavuncuoğlu, H. Et Al. 2019. KAKAO YAĞI ALTERNATİFLERİ ve FRAKSİYONE KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ İLE KAKAO YAĞI İKAMESİ ÜRETİMİ. Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.8 , 857-862.
Kavuncuoğlu, H., Dursun Çapar, T., & Yalçın, H., (2019). KAKAO YAĞI ALTERNATİFLERİ ve FRAKSİYONE KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ İLE KAKAO YAĞI İKAMESİ ÜRETİMİ. Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.8, 857-862.
Kavuncuoğlu, Hatice, TUĞBA DURSUN ÇAPAR, And HASAN YALÇIN. "KAKAO YAĞI ALTERNATİFLERİ ve FRAKSİYONE KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ İLE KAKAO YAĞI İKAMESİ ÜRETİMİ," Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.8, 857-862, 2019
Kavuncuoğlu, Hatice Et Al. "KAKAO YAĞI ALTERNATİFLERİ ve FRAKSİYONE KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ İLE KAKAO YAĞI İKAMESİ ÜRETİMİ." Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.857-862, 2019
Kavuncuoğlu, H. Dursun Çapar, T. And Yalçın, H. (2019) . "KAKAO YAĞI ALTERNATİFLERİ ve FRAKSİYONE KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ İLE KAKAO YAĞI İKAMESİ ÜRETİMİ." Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.8, pp.857-862.
@article{article, author={Hatice Kavuncuoğlu Et Al. }, title={KAKAO YAĞI ALTERNATİFLERİ ve FRAKSİYONE KRİSTALİZASYON YÖNTEMİ İLE KAKAO YAĞI İKAMESİ ÜRETİMİ}, journal={Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={857-862} }