Y. YILDIRIM Et Al. , "Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.2, no.3, pp.17-26, 2017
YILDIRIM, Y. Et Al. 2017. Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.2, no.3 , 17-26.
YILDIRIM, Y., PAMUK, Ş., & AL, S., (2017). Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği. Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.2, no.3, 17-26.
YILDIRIM, YELİZ, Şebnem PAMUK, And SERHAT AL. "Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği," Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.2, no.3, 17-26, 2017
YILDIRIM, YELİZ Et Al. "Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.2, no.3, pp.17-26, 2017
YILDIRIM, Y. PAMUK, Ş. And AL, S. (2017) . "Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği." Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi , vol.2, no.3, pp.17-26.
@article{article, author={YELİZ UÇAR Et Al. }, title={Süt ve Süt Ürünleri ve Gıda Güvenliği}, journal={Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi}, year=2017, pages={17-26} }