E. YILDIZ Et Al. , "Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri," Fruit Science , vol.2, pp.1-8, 2015
YILDIZ, E. Et Al. 2015. Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri. Fruit Science , vol.2 , 1-8.
YILDIZ, E., ÖZDEMİR, A. E., TOPLU, C., DUMAN, C., & ÜNLÜ, M., (2015). Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri. Fruit Science , vol.2, 1-8.
YILDIZ, ERCAN Et Al. "Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri," Fruit Science , vol.2, 1-8, 2015
YILDIZ, ERCAN Et Al. "Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri." Fruit Science , vol.2, pp.1-8, 2015
YILDIZ, E. Et Al. (2015) . "Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri." Fruit Science , vol.2, pp.1-8.
@article{article, author={ERCAN YILDIZ Et Al. }, title={Sıcak Su Uygulamalarının Hana Fuyu Trabzon hurmalarında Soğukta Muhafazaya Etkileri}, journal={Fruit Science}, year=2015, pages={1-8} }