H. Kaya Et Al. , "Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.12, no.2, pp.93-98, 2015
Kaya, H. Et Al. 2015. Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.12, no.2 , 93-98.
Kaya, H., ERTAŞ ONMAZ, N., GÖNÜLALAN, Z., & AL, S., (2015). Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.12, no.2, 93-98.
Kaya, Hüseyin Et Al. "Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.12, no.2, 93-98, 2015
Kaya, Hüseyin Et Al. "Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.12, no.2, pp.93-98, 2015
Kaya, H. Et Al. (2015) . "Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.12, no.2, pp.93-98.
@article{article, author={Hüseyin Kaya Et Al. }, title={Kayseri İlinde Tüketime Sunulan Tavuk Etlerinde Staphylococcus aureus ve Enterotoksin Varlığının Araştırılması}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2015, pages={93-98} }