Ş. PAMUK Et Al. , "Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi," Kocatepe Veterinary Journal , vol.11, no.2, pp.119-125, 2018
PAMUK, Ş. Et Al. 2018. Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi. Kocatepe Veterinary Journal , vol.11, no.2 , 119-125.
PAMUK, Ş., ERDOĞAN, M., YILDIRIM, Y., HIZLISOY, H., AL, S., & Sepin, Ö., (2018). Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi. Kocatepe Veterinary Journal , vol.11, no.2, 119-125.
PAMUK, ŞEBNEM Et Al. "Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi," Kocatepe Veterinary Journal , vol.11, no.2, 119-125, 2018
PAMUK, ŞEBNEM Et Al. "Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi." Kocatepe Veterinary Journal , vol.11, no.2, pp.119-125, 2018
PAMUK, Ş. Et Al. (2018) . "Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi." Kocatepe Veterinary Journal , vol.11, no.2, pp.119-125.
@article{article, author={ŞEBNEM PAMUK Et Al. }, title={Üniversite Kampüs Kantinlerindeki Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesinin ve Gıda Çalışanlarının El Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi}, journal={Kocatepe Veterinary Journal}, year=2018, pages={119-125} }