E. Yıldız, "İZMİR DESTİNASYONUN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN OLUŞMASINDA ETNİK MUTFAKLARIN ROLÜ: MUSEVİ (SEFARAD) MUTFAĞI," Sosyal Bilimler Dergisi / TheJournal of SocialSciences , vol.6, no.39, pp.220-233, 2019
Yıldız, E. 2019. İZMİR DESTİNASYONUN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN OLUŞMASINDA ETNİK MUTFAKLARIN ROLÜ: MUSEVİ (SEFARAD) MUTFAĞI. Sosyal Bilimler Dergisi / TheJournal of SocialSciences , vol.6, no.39 , 220-233.
Yıldız, E., (2019). İZMİR DESTİNASYONUN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN OLUŞMASINDA ETNİK MUTFAKLARIN ROLÜ: MUSEVİ (SEFARAD) MUTFAĞI. Sosyal Bilimler Dergisi / TheJournal of SocialSciences , vol.6, no.39, 220-233.
Yıldız, ERŞAN. "İZMİR DESTİNASYONUN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN OLUŞMASINDA ETNİK MUTFAKLARIN ROLÜ: MUSEVİ (SEFARAD) MUTFAĞI," Sosyal Bilimler Dergisi / TheJournal of SocialSciences , vol.6, no.39, 220-233, 2019
Yıldız, ERŞAN. "İZMİR DESTİNASYONUN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN OLUŞMASINDA ETNİK MUTFAKLARIN ROLÜ: MUSEVİ (SEFARAD) MUTFAĞI." Sosyal Bilimler Dergisi / TheJournal of SocialSciences , vol.6, no.39, pp.220-233, 2019
Yıldız, E. (2019) . "İZMİR DESTİNASYONUN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN OLUŞMASINDA ETNİK MUTFAKLARIN ROLÜ: MUSEVİ (SEFARAD) MUTFAĞI." Sosyal Bilimler Dergisi / TheJournal of SocialSciences , vol.6, no.39, pp.220-233.
@article{article, author={ERŞAN YILDIZ}, title={İZMİR DESTİNASYONUN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN OLUŞMASINDA ETNİK MUTFAKLARIN ROLÜ: MUSEVİ (SEFARAD) MUTFAĞI}, journal={Sosyal Bilimler Dergisi / TheJournal of SocialSciences}, year=2019, pages={220-233} }