M. DOĞAN Et Al. , "Brown Swiss Irkı Sütlerde Ca ve P İçeriğinin Diğer Bileşenlerle (Protein,Toplam Kuru Madde, Kül) İlişkisi," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.879-888, 2003
DOĞAN, M. Et Al. 2003. Brown Swiss Irkı Sütlerde Ca ve P İçeriğinin Diğer Bileşenlerle (Protein,Toplam Kuru Madde, Kül) İlişkisi. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 879-888.
DOĞAN, M., Saraymen, R., & Demirci, M., (2003). Brown Swiss Irkı Sütlerde Ca ve P İçeriğinin Diğer Bileşenlerle (Protein,Toplam Kuru Madde, Kül) İlişkisi . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.879-888). Ankara, Turkey
DOĞAN, MAHMUT, R Saraymen, And M Demirci. "Brown Swiss Irkı Sütlerde Ca ve P İçeriğinin Diğer Bileşenlerle (Protein,Toplam Kuru Madde, Kül) İlişkisi," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2003
DOĞAN, MAHMUT Et Al. "Brown Swiss Irkı Sütlerde Ca ve P İçeriğinin Diğer Bileşenlerle (Protein,Toplam Kuru Madde, Kül) İlişkisi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.879-888, 2003
DOĞAN, M. Saraymen, R. And Demirci, M. (2003) . "Brown Swiss Irkı Sütlerde Ca ve P İçeriğinin Diğer Bileşenlerle (Protein,Toplam Kuru Madde, Kül) İlişkisi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.879-888.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MAHMUT DOĞAN Et Al. }, title={Brown Swiss Irkı Sütlerde Ca ve P İçeriğinin Diğer Bileşenlerle (Protein,Toplam Kuru Madde, Kül) İlişkisi}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={879-888} }