M. DOĞAN Et Al. , "Pekmez ve Tahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
DOĞAN, M. Et Al. 2012. Pekmez ve Tahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey).
DOĞAN, M., Ersöz, N., Karaman, S., Toker, Ö., & Kayacıer, A., (2012). Pekmez ve Tahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi. . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey
DOĞAN, MAHMUT Et Al. "Pekmez ve Tahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
DOĞAN, MAHMUT Et Al. "Pekmez ve Tahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
DOĞAN, M. Et Al. (2012) . "Pekmez ve Tahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MAHMUT DOĞAN Et Al. }, title={Pekmez ve Tahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}}