G. Aytekin Şahin, "COVID-19 Pandemisinin Toplu Beslenme Hizmetlerinde Sunulan Menülerin Kalitesi Üzerine Etkisi: Erciyes Üniversitesi Örneği," X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.118-121, 2021
Aytekin Şahin, G. 2021. COVID-19 Pandemisinin Toplu Beslenme Hizmetlerinde Sunulan Menülerin Kalitesi Üzerine Etkisi: Erciyes Üniversitesi Örneği. X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , (Ankara, Turkey), 118-121.
Aytekin Şahin, G., (2021). COVID-19 Pandemisinin Toplu Beslenme Hizmetlerinde Sunulan Menülerin Kalitesi Üzerine Etkisi: Erciyes Üniversitesi Örneği . X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ (pp.118-121). Ankara, Turkey
Aytekin Şahin, GİZEM. "COVID-19 Pandemisinin Toplu Beslenme Hizmetlerinde Sunulan Menülerin Kalitesi Üzerine Etkisi: Erciyes Üniversitesi Örneği," X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Turkey, 2021
Aytekin Şahin, GİZEM A. . "COVID-19 Pandemisinin Toplu Beslenme Hizmetlerinde Sunulan Menülerin Kalitesi Üzerine Etkisi: Erciyes Üniversitesi Örneği." X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.118-121, 2021
Aytekin Şahin, G. (2021) . "COVID-19 Pandemisinin Toplu Beslenme Hizmetlerinde Sunulan Menülerin Kalitesi Üzerine Etkisi: Erciyes Üniversitesi Örneği." X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.118-121.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GİZEM AYTEKİN ŞAHİN}, title={COVID-19 Pandemisinin Toplu Beslenme Hizmetlerinde Sunulan Menülerin Kalitesi Üzerine Etkisi: Erciyes Üniversitesi Örneği}, congress name={X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2021}, pages={118-121} }