K. KARAMAN, "Maya Hücreleri (Saccharomyces cerevisiae) ile Enkapsüle Edilen Karvakrolün Yapısal, Konformasyonel ve Antiradikal Özelliklerinin Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, pp.124-135, 2020
KARAMAN, K. 2020. Maya Hücreleri (Saccharomyces cerevisiae) ile Enkapsüle Edilen Karvakrolün Yapısal, Konformasyonel ve Antiradikal Özelliklerinin Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30 , 124-135.
KARAMAN, K., (2020). Maya Hücreleri (Saccharomyces cerevisiae) ile Enkapsüle Edilen Karvakrolün Yapısal, Konformasyonel ve Antiradikal Özelliklerinin Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, 124-135.
KARAMAN, KEVSER. "Maya Hücreleri (Saccharomyces cerevisiae) ile Enkapsüle Edilen Karvakrolün Yapısal, Konformasyonel ve Antiradikal Özelliklerinin Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, 124-135, 2020
KARAMAN, KEVSER. "Maya Hücreleri (Saccharomyces cerevisiae) ile Enkapsüle Edilen Karvakrolün Yapısal, Konformasyonel ve Antiradikal Özelliklerinin Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, pp.124-135, 2020
KARAMAN, K. (2020) . "Maya Hücreleri (Saccharomyces cerevisiae) ile Enkapsüle Edilen Karvakrolün Yapısal, Konformasyonel ve Antiradikal Özelliklerinin Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.30, pp.124-135.
@article{article, author={KEVSER KARAMAN}, title={Maya Hücreleri (Saccharomyces cerevisiae) ile Enkapsüle Edilen Karvakrolün Yapısal, Konformasyonel ve Antiradikal Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={124-135} }