M. ÇAM And Y. Hışıl, "Gıdalardaki Flavonoidler ve Önemleri," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , vol.1, Ankara, Turkey, pp.67-82, 2003
ÇAM, M. And Hışıl, Y. 2003. Gıdalardaki Flavonoidler ve Önemleri. 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 67-82.
ÇAM, M., & Hışıl, Y., (2003). Gıdalardaki Flavonoidler ve Önemleri . 3. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.67-82). Ankara, Turkey
ÇAM, MUSTAFA, And Yaşar Hışıl. "Gıdalardaki Flavonoidler ve Önemleri," 3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2003
ÇAM, MUSTAFA And Hışıl, Yaşar. "Gıdalardaki Flavonoidler ve Önemleri." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.67-82, 2003
ÇAM, M. And Hışıl, Y. (2003) . "Gıdalardaki Flavonoidler ve Önemleri." 3. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.67-82.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ÇAM And author={Yaşar Hışıl}, title={Gıdalardaki Flavonoidler ve Önemleri}, congress name={3. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={67-82} }