F. Törnük Et Al. , "Türkiye’de Yetişen Bazı Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Hidrosollerin Antimikrobiyal Etkileri ve Gıdaların Dekontaminasyonunda Kullanımı," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.539, 2012
Törnük, F. Et Al. 2012. Türkiye’de Yetişen Bazı Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Hidrosollerin Antimikrobiyal Etkileri ve Gıdaların Dekontaminasyonunda Kullanımı. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 539.
Törnük, F., ÖZTÜRK, I., Sağdıç, O., & YETİM, H., (2012). Türkiye’de Yetişen Bazı Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Hidrosollerin Antimikrobiyal Etkileri ve Gıdaların Dekontaminasyonunda Kullanımı . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.539). Konya, Turkey
Törnük, Fatih Et Al. "Türkiye’de Yetişen Bazı Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Hidrosollerin Antimikrobiyal Etkileri ve Gıdaların Dekontaminasyonunda Kullanımı," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
Törnük, Fatih Et Al. "Türkiye’de Yetişen Bazı Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Hidrosollerin Antimikrobiyal Etkileri ve Gıdaların Dekontaminasyonunda Kullanımı." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.539, 2012
Törnük, F. Et Al. (2012) . "Türkiye’de Yetişen Bazı Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Hidrosollerin Antimikrobiyal Etkileri ve Gıdaların Dekontaminasyonunda Kullanımı." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.539.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih Törnük Et Al. }, title={Türkiye’de Yetişen Bazı Aromatik Bitkilerden Elde Edilen Hidrosollerin Antimikrobiyal Etkileri ve Gıdaların Dekontaminasyonunda Kullanımı}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={539} }