H. İ. Kozan Et Al. , "Et ve et ürünlerinde yapılan taklit ve tağşişler," Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.610-611, 2013
Kozan, H. İ. Et Al. 2013. Et ve et ürünlerinde yapılan taklit ve tağşişler. Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , (Konya, Turkey), 610-611.
Kozan, H. İ., Sarıçoban, C., Gökmen, S., & YETİM, H., (2013). Et ve et ürünlerinde yapılan taklit ve tağşişler . Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi (pp.610-611). Konya, Turkey
Kozan, Hasan Et Al. "Et ve et ürünlerinde yapılan taklit ve tağşişler," Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Turkey, 2013
Kozan, Hasan İ. Et Al. "Et ve et ürünlerinde yapılan taklit ve tağşişler." Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.610-611, 2013
Kozan, H. İ. Et Al. (2013) . "Et ve et ürünlerinde yapılan taklit ve tağşişler." Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.610-611.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hasan İbrahim Kozan Et Al. }, title={Et ve et ürünlerinde yapılan taklit ve tağşişler}, congress name={Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={610-611} }