Z. Caferoğlu And G. Aytekin Şahin, "Düşük veya yüksek glisemik indeksli öğünlere kefir eklenmesi postprandiyal glisemiyi etkiler mi?," X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.114-115, 2021
Caferoğlu, Z. And Aytekin Şahin, G. 2021. Düşük veya yüksek glisemik indeksli öğünlere kefir eklenmesi postprandiyal glisemiyi etkiler mi?. X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , (Ankara, Turkey), 114-115.
Caferoğlu, Z., & Aytekin Şahin, G., (2021). Düşük veya yüksek glisemik indeksli öğünlere kefir eklenmesi postprandiyal glisemiyi etkiler mi? . X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ (pp.114-115). Ankara, Turkey
Caferoğlu, ZEYNEP, And GİZEM AYTEKİN ŞAHİN. "Düşük veya yüksek glisemik indeksli öğünlere kefir eklenmesi postprandiyal glisemiyi etkiler mi?," X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Turkey, 2021
Caferoğlu, ZEYNEP C. And Aytekin Şahin, GİZEM A. . "Düşük veya yüksek glisemik indeksli öğünlere kefir eklenmesi postprandiyal glisemiyi etkiler mi?." X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.114-115, 2021
Caferoğlu, Z. And Aytekin Şahin, G. (2021) . "Düşük veya yüksek glisemik indeksli öğünlere kefir eklenmesi postprandiyal glisemiyi etkiler mi?." X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.114-115.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZEYNEP CAFEROĞLU AKIN And author={GİZEM AYTEKİN ŞAHİN}, title={Düşük veya yüksek glisemik indeksli öğünlere kefir eklenmesi postprandiyal glisemiyi etkiler mi?}, congress name={X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2021}, pages={114-115} }