A. E. YETİMAN Et Al. , "Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi," 16. Kromatografi Kongresi , Malatya, Turkey, pp.85, 2016
YETİMAN, A. E. Et Al. 2016. Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi. 16. Kromatografi Kongresi , (Malatya, Turkey), 85.
YETİMAN, A. E., OKUYAN, N., KESMEN, Z., & YETİM, H., (2016). Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi . 16. Kromatografi Kongresi (pp.85). Malatya, Turkey
YETİMAN, Ahmet Et Al. "Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi," 16. Kromatografi Kongresi, Malatya, Turkey, 2016
YETİMAN, Ahmet E. Et Al. "Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi." 16. Kromatografi Kongresi , Malatya, Turkey, pp.85, 2016
YETİMAN, A. E. Et Al. (2016) . "Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi." 16. Kromatografi Kongresi , Malatya, Turkey, p.85.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmet Evren YETİMAN Et Al. }, title={Demlenmiş Yabancı ve Yerli Çayların TD-GC/MS Tekniği Kullanılarak Uçucu Bileşenlerinin Belirlenmesi}, congress name={16. Kromatografi Kongresi}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={85} }