N. Aslan Et Al. , "Moleküler markörler kullanarak çerezlik kabaklarda (Cucurbita pepo L.) saflık düzeylerinin tahmin edilmesi," Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, no.3, pp.759-769, 2021
Aslan, N. Et Al. 2021. Moleküler markörler kullanarak çerezlik kabaklarda (Cucurbita pepo L.) saflık düzeylerinin tahmin edilmesi. Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, no.3 , 759-769.
Aslan, N., Coskun, Ö. F., Dalda Şekerci, A., & Gülşen, O., (2021). Moleküler markörler kullanarak çerezlik kabaklarda (Cucurbita pepo L.) saflık düzeylerinin tahmin edilmesi. Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, no.3, 759-769.
Aslan, Neslihan Et Al. "Moleküler markörler kullanarak çerezlik kabaklarda (Cucurbita pepo L.) saflık düzeylerinin tahmin edilmesi," Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, no.3, 759-769, 2021
Aslan, Neslihan Et Al. "Moleküler markörler kullanarak çerezlik kabaklarda (Cucurbita pepo L.) saflık düzeylerinin tahmin edilmesi." Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, no.3, pp.759-769, 2021
Aslan, N. Et Al. (2021) . "Moleküler markörler kullanarak çerezlik kabaklarda (Cucurbita pepo L.) saflık düzeylerinin tahmin edilmesi." Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.26, no.3, pp.759-769.
@article{article, author={Neslihan Aslan Et Al. }, title={Moleküler markörler kullanarak çerezlik kabaklarda (Cucurbita pepo L.) saflık düzeylerinin tahmin edilmesi}, journal={Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={759-769} }