A. Çakici And E. Yıldız, "Beden Kitle İndeksine Göre Restoran Müşterilerinde Sağlık Değerinin Lezzet Davranışına Etkisi: Kayseri’de Bir Araştırma," Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.20, pp.323-337, 2020
Çakici, A. And Yıldız, E. 2020. Beden Kitle İndeksine Göre Restoran Müşterilerinde Sağlık Değerinin Lezzet Davranışına Etkisi: Kayseri’de Bir Araştırma. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.20 , 323-337.
Çakici, A., & Yıldız, E., (2020). Beden Kitle İndeksine Göre Restoran Müşterilerinde Sağlık Değerinin Lezzet Davranışına Etkisi: Kayseri’de Bir Araştırma. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.20, 323-337.
Çakici, Abdulcelil, And ERŞAN YILDIZ. "Beden Kitle İndeksine Göre Restoran Müşterilerinde Sağlık Değerinin Lezzet Davranışına Etkisi: Kayseri’de Bir Araştırma," Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.20, 323-337, 2020
Çakici, Abdulcelil And Yıldız, ERŞAN. "Beden Kitle İndeksine Göre Restoran Müşterilerinde Sağlık Değerinin Lezzet Davranışına Etkisi: Kayseri’de Bir Araştırma." Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.20, pp.323-337, 2020
Çakici, A. And Yıldız, E. (2020) . "Beden Kitle İndeksine Göre Restoran Müşterilerinde Sağlık Değerinin Lezzet Davranışına Etkisi: Kayseri’de Bir Araştırma." Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.20, pp.323-337.
@article{article, author={Abdulcelil Çakici And author={ERŞAN YILDIZ}, title={Beden Kitle İndeksine Göre Restoran Müşterilerinde Sağlık Değerinin Lezzet Davranışına Etkisi: Kayseri’de Bir Araştırma}, journal={Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2020, pages={323-337} }