N. C. İçyer And M. ÇAM, "Nar Çekirdeği Yağı Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Çekirdek Yağının Özellikleri," Türkiye 11. Gıda Kongresi , vol.1, Hatay, Turkey, pp.461, 2012
İçyer, N. C. And ÇAM, M. 2012. Nar Çekirdeği Yağı Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Çekirdek Yağının Özellikleri. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 461.
İçyer, N. C., & ÇAM, M., (2012). Nar Çekirdeği Yağı Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Çekirdek Yağının Özellikleri . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.461). Hatay, Turkey
İçyer, Necattin, And MUSTAFA ÇAM. "Nar Çekirdeği Yağı Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Çekirdek Yağının Özellikleri," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
İçyer, Necattin C. And ÇAM, MUSTAFA. "Nar Çekirdeği Yağı Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Çekirdek Yağının Özellikleri." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.461, 2012
İçyer, N. C. And ÇAM, M. (2012) . "Nar Çekirdeği Yağı Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Çekirdek Yağının Özellikleri." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.461.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Necattin Cihat İçyer And author={MUSTAFA ÇAM}, title={Nar Çekirdeği Yağı Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Çekirdek Yağının Özellikleri}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={461} }