A. BORLU Et Al. , "Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketimi ve İlişkin Faktörler," 18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi , Konya, Turkey, pp.312-313, 2015
BORLU, A. Et Al. 2015. Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketimi ve İlişkin Faktörler. 18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi , (Konya, Turkey), 312-313.
BORLU, A., AYKUT, M., ÇELİK, N., GÜN, I., TİMUR, A., & KARACA, S., (2015). Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketimi ve İlişkin Faktörler . 18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi (pp.312-313). Konya, Turkey
BORLU, ARDA Et Al. "Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketimi ve İlişkin Faktörler," 18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi, Konya, Turkey, 2015
BORLU, ARDA Et Al. "Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketimi ve İlişkin Faktörler." 18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi , Konya, Turkey, pp.312-313, 2015
BORLU, A. Et Al. (2015) . "Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketimi ve İlişkin Faktörler." 18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi , Konya, Turkey, pp.312-313.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARDA BORLU Et Al. }, title={Tıp Fakültesi 6. Sınıf Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketimi ve İlişkin Faktörler}, congress name={18. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={312-313} }