N. ERTAŞ Et Al. , "Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, pp.45-52, 2013
ERTAŞ, N. Et Al. 2013. Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1 , 45-52.
ERTAŞ, N., YILDIRIM, Y., KARADAL, F., & AL, S., (2013). Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, 45-52.
ERTAŞ, NURHAN Et Al. "Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, 45-52, 2013
ERTAŞ, NURHAN E. Et Al. "Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, pp.45-52, 2013
ERTAŞ, N. Et Al. (2013) . "Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, pp.45-52.
@article{article, author={NURHAN ERTAŞ ONMAZ Et Al. }, title={Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157:H7’nin Önemi}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={45-52} }