Z. KESMEN Et Al. , "GELENEKSEL ET ÜRÜNÜMÜZ OLAN SUCUKTAKİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER BİYOLOJİ TEKNİKLERİ İLE TANIMLANMASI," 1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI , Aydın, Turkey, pp.59-60, 2010
KESMEN, Z. Et Al. 2010. GELENEKSEL ET ÜRÜNÜMÜZ OLAN SUCUKTAKİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER BİYOLOJİ TEKNİKLERİ İLE TANIMLANMASI. 1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI , (Aydın, Turkey), 59-60.
KESMEN, Z., YETİM, H., & YETİMAN, A. E., (2010). GELENEKSEL ET ÜRÜNÜMÜZ OLAN SUCUKTAKİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER BİYOLOJİ TEKNİKLERİ İLE TANIMLANMASI . 1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI (pp.59-60). Aydın, Turkey
KESMEN, ZÜLAL, Hasan YETİM, And AHMET EVREN YETİMAN. "GELENEKSEL ET ÜRÜNÜMÜZ OLAN SUCUKTAKİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER BİYOLOJİ TEKNİKLERİ İLE TANIMLANMASI," 1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI, Aydın, Turkey, 2010
KESMEN, ZÜLAL Et Al. "GELENEKSEL ET ÜRÜNÜMÜZ OLAN SUCUKTAKİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER BİYOLOJİ TEKNİKLERİ İLE TANIMLANMASI." 1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI , Aydın, Turkey, pp.59-60, 2010
KESMEN, Z. YETİM, H. And YETİMAN, A. E. (2010) . "GELENEKSEL ET ÜRÜNÜMÜZ OLAN SUCUKTAKİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER BİYOLOJİ TEKNİKLERİ İLE TANIMLANMASI." 1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI , Aydın, Turkey, pp.59-60.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZÜLAL KESMEN Et Al. }, title={GELENEKSEL ET ÜRÜNÜMÜZ OLAN SUCUKTAKİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN MOLEKÜLER BİYOLOJİ TEKNİKLERİ İLE TANIMLANMASI}, congress name={1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2010}, pages={59-60} }