L. EKİCİ Et Al. , "Et tüketimi ve kanser," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, pp.136-145, 2012
EKİCİ, L. Et Al. 2012. Et tüketimi ve kanser. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2 , 136-145.
EKİCİ, L., Sağdıç, O., & YETİM, H., (2012). Et tüketimi ve kanser. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, 136-145.
EKİCİ, LÜTFİYE, Osman Sağdıç, And Hasan YETİM. "Et tüketimi ve kanser," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, 136-145, 2012
EKİCİ, LÜTFİYE Et Al. "Et tüketimi ve kanser." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, pp.136-145, 2012
EKİCİ, L. Sağdıç, O. And YETİM, H. (2012) . "Et tüketimi ve kanser." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, pp.136-145.
@article{article, author={LÜTFİYE EKİCİ Et Al. }, title={Et tüketimi ve kanser}, journal={Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2012, pages={136-145} }