A. Kayacıer And M. DOĞAN, "Peyniraltı Suyu Tozu ve Guar Gam Karışımının Reolojik Özellikleri," Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.478-481, 2005
Kayacıer, A. And DOĞAN, M. 2005. Peyniraltı Suyu Tozu ve Guar Gam Karışımının Reolojik Özellikleri. Gıda Kongresi , (İzmir, Turkey), 478-481.
Kayacıer, A., & DOĞAN, M., (2005). Peyniraltı Suyu Tozu ve Guar Gam Karışımının Reolojik Özellikleri . Gıda Kongresi (pp.478-481). İzmir, Turkey
Kayacıer, A, And MAHMUT DOĞAN. "Peyniraltı Suyu Tozu ve Guar Gam Karışımının Reolojik Özellikleri," Gıda Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
Kayacıer, A And DOĞAN, MAHMUT. "Peyniraltı Suyu Tozu ve Guar Gam Karışımının Reolojik Özellikleri." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.478-481, 2005
Kayacıer, A. And DOĞAN, M. (2005) . "Peyniraltı Suyu Tozu ve Guar Gam Karışımının Reolojik Özellikleri." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.478-481.
@conferencepaper{conferencepaper, author={A Kayacıer And author={MAHMUT DOĞAN}, title={Peyniraltı Suyu Tozu ve Guar Gam Karışımının Reolojik Özellikleri}, congress name={Gıda Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={478-481} }