L. EKİCİ And Y. S. VELİOĞLU, "Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, pp.213-222, 2004
EKİCİ, L. And VELİOĞLU, Y. S. 2004. Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5 , 213-222.
EKİCİ, L., & VELİOĞLU, Y. S., (2004). Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, 213-222.
EKİCİ, LÜTFİYE, And YAKUP SEDAT VELİOĞLU. "Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, 213-222, 2004
EKİCİ, LÜTFİYE And VELİOĞLU, YAKUP S. . "Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, pp.213-222, 2004
EKİCİ, L. And VELİOĞLU, Y. S. (2004) . "Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, pp.213-222.
@article{article, author={LÜTFİYE EKİCİ And author={YAKUP SEDAT VELİOĞLU}, title={Bazı Gıdalarda Doğal Acılığın ve Burukluğun Azaltılma Yöntemleri}, journal={Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2004, pages={213-222} }