L. EKİCİ And O. SAĞDIÇ, "Serbest Radikaller ve Antioksidan Gıdalarla İnhibisyonu," Gıda Dergisi , vol.33, pp.251-260, 2008
EKİCİ, L. And SAĞDIÇ, O. 2008. Serbest Radikaller ve Antioksidan Gıdalarla İnhibisyonu. Gıda Dergisi , vol.33 , 251-260.
EKİCİ, L., & SAĞDIÇ, O., (2008). Serbest Radikaller ve Antioksidan Gıdalarla İnhibisyonu. Gıda Dergisi , vol.33, 251-260.
EKİCİ, LÜTFİYE, And OSMAN SAĞDIÇ. "Serbest Radikaller ve Antioksidan Gıdalarla İnhibisyonu," Gıda Dergisi , vol.33, 251-260, 2008
EKİCİ, LÜTFİYE And SAĞDIÇ, OSMAN. "Serbest Radikaller ve Antioksidan Gıdalarla İnhibisyonu." Gıda Dergisi , vol.33, pp.251-260, 2008
EKİCİ, L. And SAĞDIÇ, O. (2008) . "Serbest Radikaller ve Antioksidan Gıdalarla İnhibisyonu." Gıda Dergisi , vol.33, pp.251-260.
@article{article, author={LÜTFİYE EKİCİ And author={OSMAN SAĞDIÇ}, title={Serbest Radikaller ve Antioksidan Gıdalarla İnhibisyonu}, journal={Gıda Dergisi}, year=2008, pages={251-260} }