T. M. SERİM Et Al. , "Nanolifler ve Eczacılıktaki Uygulamaları," In Eczacılıkta Yenilikler 3 , Ankara: Ankara Üniversitesi Yayınları, 2020, pp.403-424.
SERİM, T. M. Et Al. Nanolifler ve Eczacılıktaki Uygulamaları. 2020. In Eczacılıkta Yenilikler 3 , Ankara Üniversitesi Yayınları, Ankara, 403-424.
SERİM, T. M., EREN BÖNCÜ, T., AMASYA, G., ŞENGEL TÜRK, C. T., & ÖZDEMİR, A. N., (2020). Nanolifler ve Eczacılıktaki Uygulamaları. Eczacılıkta Yenilikler 3 (pp.403-424), Ankara: Ankara Üniversitesi Yayınları.
SERİM, TUĞRUL Et Al. "Nanolifler ve Eczacılıktaki Uygulamaları." In Eczacılıkta Yenilikler 3 , 403-424. Ankara: Ankara Üniversitesi Yayınları, 2020
SERİM, TUĞRUL M. Et Al. "Nanolifler ve Eczacılıktaki Uygulamaları." Eczacılıkta Yenilikler 3 , Ankara Üniversitesi Yayınları, 2020, pp.403-424.
SERİM, T. M. Et Al. (2020) "Nanolifler ve Eczacılıktaki Uygulamaları", Eczacılıkta Yenilikler 3 . Ankara: Ankara Üniversitesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={TUĞRUL MERT SERİM Et Al. }, chaptertitle={Nanolifler ve Eczacılıktaki Uygulamaları}, booktitle={ Eczacılıkta Yenilikler 3}, publisher={Ankara Üniversitesi Yayınları}, city={Ankara},year={2020} }