Y. YILDIRIM Et Al. , "Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, pp.209-214, 2016
YILDIRIM, Y. Et Al. 2016. Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3 , 209-214.
YILDIRIM, Y., GÖNÜLALAN, Z., ERTAŞ ONMAZ, N., HIZLISOY, H., AL, S., & PAMUK, Ş., (2016). Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, 209-214.
YILDIRIM, YELİZ Et Al. "Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, 209-214, 2016
YILDIRIM, YELİZ Et Al. "Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, pp.209-214, 2016
YILDIRIM, Y. Et Al. (2016) . "Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, pp.209-214.
@article{article, author={YELİZ UÇAR Et Al. }, title={Kayseri’de Satışa Sunulan Tavuk Eti ve İç Organlarında Arsenik Düzeylerinin Belirlenmesi}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={209-214} }