M. GÜLDANE And M. DOĞAN, "Köpük helva üretim parametrelerinin renk ve yoğunluk özelliklerineetkisi: taguchi matematiksel model optimizasyonu," GIDA , vol.45, no.6, pp.1248-1260, 2020
GÜLDANE, M. And DOĞAN, M. 2020. Köpük helva üretim parametrelerinin renk ve yoğunluk özelliklerineetkisi: taguchi matematiksel model optimizasyonu. GIDA , vol.45, no.6 , 1248-1260.
GÜLDANE, M., & DOĞAN, M., (2020). Köpük helva üretim parametrelerinin renk ve yoğunluk özelliklerineetkisi: taguchi matematiksel model optimizasyonu. GIDA , vol.45, no.6, 1248-1260.
GÜLDANE, MEHMET, And MAHMUT DOĞAN. "Köpük helva üretim parametrelerinin renk ve yoğunluk özelliklerineetkisi: taguchi matematiksel model optimizasyonu," GIDA , vol.45, no.6, 1248-1260, 2020
GÜLDANE, MEHMET And DOĞAN, MAHMUT. "Köpük helva üretim parametrelerinin renk ve yoğunluk özelliklerineetkisi: taguchi matematiksel model optimizasyonu." GIDA , vol.45, no.6, pp.1248-1260, 2020
GÜLDANE, M. And DOĞAN, M. (2020) . "Köpük helva üretim parametrelerinin renk ve yoğunluk özelliklerineetkisi: taguchi matematiksel model optimizasyonu." GIDA , vol.45, no.6, pp.1248-1260.
@article{article, author={MEHMET GÜLDANE And author={MAHMUT DOĞAN}, title={Köpük helva üretim parametrelerinin renk ve yoğunluk özelliklerineetkisi: taguchi matematiksel model optimizasyonu}, journal={GIDA}, year=2020, pages={1248-1260} }