A. E. Özdemir Et Al. , "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi," Alatarım , vol.16, no.2, pp.19-27, 2017
Özdemir, A. E. Et Al. 2017. ‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi. Alatarım , vol.16, no.2 , 19-27.
Özdemir, A. E., Toplu, C., Yıldız, E., Duman, C., & Sarıgül, Z., (2017). ‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi. Alatarım , vol.16, no.2, 19-27.
Özdemir, Ahmet Et Al. "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi," Alatarım , vol.16, no.2, 19-27, 2017
Özdemir, Ahmet E. Et Al. "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi." Alatarım , vol.16, no.2, pp.19-27, 2017
Özdemir, A. E. Et Al. (2017) . "‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi." Alatarım , vol.16, no.2, pp.19-27.
@article{article, author={Ahmet Erhan Özdemir Et Al. }, title={‘Amankaki’ ve ‘Hachiya’ Trabzon Hurması Çeşitlerinde Sıcak Su Uygulamalarının Burukluğu Önlemeye ve Kaliteye Etkisi}, journal={Alatarım}, year=2017, pages={19-27} }