M. Çavdar And M. Çavdar, "Gıda Katkı Maddelerinin Gut (Bağırsak) Mikrobiyotası Üzerine Bir Rolü Olabilir Mi?," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , Sivas, Turkey, pp.165-166, 2017
Çavdar, M. And Çavdar, M. 2017. Gıda Katkı Maddelerinin Gut (Bağırsak) Mikrobiyotası Üzerine Bir Rolü Olabilir Mi?. İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , (Sivas, Turkey), 165-166.
Çavdar, M., & Çavdar, M., (2017). Gıda Katkı Maddelerinin Gut (Bağırsak) Mikrobiyotası Üzerine Bir Rolü Olabilir Mi? . İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.165-166). Sivas, Turkey
Çavdar, MELİHA, And Mehmet Çavdar. "Gıda Katkı Maddelerinin Gut (Bağırsak) Mikrobiyotası Üzerine Bir Rolü Olabilir Mi?," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Turkey, 2017
Çavdar, MELİHA And Çavdar, Mehmet. "Gıda Katkı Maddelerinin Gut (Bağırsak) Mikrobiyotası Üzerine Bir Rolü Olabilir Mi?." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , Sivas, Turkey, pp.165-166, 2017
Çavdar, M. And Çavdar, M. (2017) . "Gıda Katkı Maddelerinin Gut (Bağırsak) Mikrobiyotası Üzerine Bir Rolü Olabilir Mi?." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , Sivas, Turkey, pp.165-166.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MELİHA ÇAVDAR And author={Mehmet Çavdar}, title={Gıda Katkı Maddelerinin Gut (Bağırsak) Mikrobiyotası Üzerine Bir Rolü Olabilir Mi?}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2017}, pages={165-166} }