B. POLAT Et Al. , "Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.650-652, 2010
POLAT, B. Et Al. 2010. Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri. 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 650-652.
POLAT, B., KARAMAN, K., ÖZTÜRK, I., & Sagdic, O., (2010). Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri . 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.650-652). Tekirdağ, Turkey
POLAT, Büşra Et Al. "Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010
POLAT, Büşra Et Al. "Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.650-652, 2010
POLAT, B. Et Al. (2010) . "Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.650-652.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Büşra BENLİ Et Al. }, title={Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri}, congress name={1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={650-652} }