H. İ. Kozan Et Al. , "Et ve et ürünlerinin orijinlerini belirlemede kullanılan bazı enstrümental metotlar," Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.612-613, 2013
Kozan, H. İ. Et Al. 2013. Et ve et ürünlerinin orijinlerini belirlemede kullanılan bazı enstrümental metotlar. Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , (Konya, Turkey), 612-613.
Kozan, H. İ., Sarıçoban, C., Gökmen, S., & YETİM, H., (2013). Et ve et ürünlerinin orijinlerini belirlemede kullanılan bazı enstrümental metotlar . Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi (pp.612-613). Konya, Turkey
Kozan, Hasan Et Al. "Et ve et ürünlerinin orijinlerini belirlemede kullanılan bazı enstrümental metotlar," Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi, Konya, Turkey, 2013
Kozan, Hasan İ. Et Al. "Et ve et ürünlerinin orijinlerini belirlemede kullanılan bazı enstrümental metotlar." Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.612-613, 2013
Kozan, H. İ. Et Al. (2013) . "Et ve et ürünlerinin orijinlerini belirlemede kullanılan bazı enstrümental metotlar." Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi , Konya, Turkey, pp.612-613.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hasan İbrahim Kozan Et Al. }, title={Et ve et ürünlerinin orijinlerini belirlemede kullanılan bazı enstrümental metotlar}, congress name={Uluslararası 2. Helal ve Sağlıklı Gıda kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={612-613} }