M. E. Büyükkiraz Et Al. , "Bazı Gıdalardaki Bozulma Etkeni Maya Türlerinin İzolasyonu ve Tanımlanması," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.35, no.1, pp.15-28, 2020
Büyükkiraz, M. E. Et Al. 2020. Bazı Gıdalardaki Bozulma Etkeni Maya Türlerinin İzolasyonu ve Tanımlanması. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.35, no.1 , 15-28.
Büyükkiraz, M. E., Avcı, E., Kahraman, N., & Kesmen, Z., (2020). Bazı Gıdalardaki Bozulma Etkeni Maya Türlerinin İzolasyonu ve Tanımlanması. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.35, no.1, 15-28.
Büyükkiraz, Mine Et Al. "Bazı Gıdalardaki Bozulma Etkeni Maya Türlerinin İzolasyonu ve Tanımlanması," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.35, no.1, 15-28, 2020
Büyükkiraz, Mine E. Et Al. "Bazı Gıdalardaki Bozulma Etkeni Maya Türlerinin İzolasyonu ve Tanımlanması." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.35, no.1, pp.15-28, 2020
Büyükkiraz, M. E. Et Al. (2020) . "Bazı Gıdalardaki Bozulma Etkeni Maya Türlerinin İzolasyonu ve Tanımlanması." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.35, no.1, pp.15-28.
@article{article, author={Mine Erdem Büyükkiraz Et Al. }, title={Bazı Gıdalardaki Bozulma Etkeni Maya Türlerinin İzolasyonu ve Tanımlanması}, journal={ Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi }, year=2020, pages={15-28} }