K. KARAMAN And O. SAĞDIÇ, "Fitaz aktif bazı laktik asit bakteri ve maya izolatlarının tam buğday ekmeğinde hamur reolojisi üzerine etkileri," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2018
KARAMAN, K. And SAĞDIÇ, O. 2018. Fitaz aktif bazı laktik asit bakteri ve maya izolatlarının tam buğday ekmeğinde hamur reolojisi üzerine etkileri. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi .
KARAMAN, K., & SAĞDIÇ, O., (2018). Fitaz aktif bazı laktik asit bakteri ve maya izolatlarının tam buğday ekmeğinde hamur reolojisi üzerine etkileri. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi .
KARAMAN, KEVSER, And OSMAN SAĞDIÇ. "Fitaz aktif bazı laktik asit bakteri ve maya izolatlarının tam buğday ekmeğinde hamur reolojisi üzerine etkileri," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2018
KARAMAN, KEVSER And SAĞDIÇ, OSMAN. "Fitaz aktif bazı laktik asit bakteri ve maya izolatlarının tam buğday ekmeğinde hamur reolojisi üzerine etkileri." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2018
KARAMAN, K. And SAĞDIÇ, O. (2018) . "Fitaz aktif bazı laktik asit bakteri ve maya izolatlarının tam buğday ekmeğinde hamur reolojisi üzerine etkileri." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi .
@article{article, author={KEVSER KARAMAN And author={OSMAN SAĞDIÇ}, title={Fitaz aktif bazı laktik asit bakteri ve maya izolatlarının tam buğday ekmeğinde hamur reolojisi üzerine etkileri}, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2018}