F. B. Otağ And M. HAYTA, "Gıdalarda biyoaktif peptit oluşumu ve aktivitesi üzerine ısıl işlem ve fermantasyonun etkileri," GIDA , vol.38, pp.307-314, 2013
Otağ, F. B. And HAYTA, M. 2013. Gıdalarda biyoaktif peptit oluşumu ve aktivitesi üzerine ısıl işlem ve fermantasyonun etkileri. GIDA , vol.38 , 307-314.
Otağ, F. B., & HAYTA, M., (2013). Gıdalarda biyoaktif peptit oluşumu ve aktivitesi üzerine ısıl işlem ve fermantasyonun etkileri. GIDA , vol.38, 307-314.
Otağ, Fatma, And MEHMET HAYTA. "Gıdalarda biyoaktif peptit oluşumu ve aktivitesi üzerine ısıl işlem ve fermantasyonun etkileri," GIDA , vol.38, 307-314, 2013
Otağ, Fatma B. And HAYTA, MEHMET. "Gıdalarda biyoaktif peptit oluşumu ve aktivitesi üzerine ısıl işlem ve fermantasyonun etkileri." GIDA , vol.38, pp.307-314, 2013
Otağ, F. B. And HAYTA, M. (2013) . "Gıdalarda biyoaktif peptit oluşumu ve aktivitesi üzerine ısıl işlem ve fermantasyonun etkileri." GIDA , vol.38, pp.307-314.
@article{article, author={Fatma Begüm Otağ And author={MEHMET HAYTA}, title={Gıdalarda biyoaktif peptit oluşumu ve aktivitesi üzerine ısıl işlem ve fermantasyonun etkileri}, journal={GIDA}, year=2013, pages={307-314} }