S. KARAMAN Et Al. , "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunu Gerilim Gevşemesi Karakteristiği Üzerine Etkisi," 11.Ulusal Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.184, 2012
KARAMAN, S. Et Al. 2012. Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunu Gerilim Gevşemesi Karakteristiği Üzerine Etkisi. 11.Ulusal Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 184.
KARAMAN, S., YÜKSEL, F., Toker, Ö., Yılmaz, M., DOĞAN, M., & KAYACIER, A., (2012). Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunu Gerilim Gevşemesi Karakteristiği Üzerine Etkisi . 11.Ulusal Gıda Kongresi (pp.184). Hatay, Turkey
KARAMAN, Safa Et Al. "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunu Gerilim Gevşemesi Karakteristiği Üzerine Etkisi," 11.Ulusal Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
KARAMAN, Safa Et Al. "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunu Gerilim Gevşemesi Karakteristiği Üzerine Etkisi." 11.Ulusal Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.184, 2012
KARAMAN, S. Et Al. (2012) . "Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunu Gerilim Gevşemesi Karakteristiği Üzerine Etkisi." 11.Ulusal Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.184.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Safa KARAMAN Et Al. }, title={Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunu Gerilim Gevşemesi Karakteristiği Üzerine Etkisi}, congress name={11.Ulusal Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={184} }