H. YALÇIN Et Al. , "Baharatların kimyasal bileşimi ve gıda sanayiinde kullanımı," Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Dergisi , no.15, pp.219-228, 1997
YALÇIN, H. Et Al. 1997. Baharatların kimyasal bileşimi ve gıda sanayiinde kullanımı. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Dergisi , no.15 , 219-228.
YALÇIN, H., YILDIZ, H., & NERGİZ, C., (1997). Baharatların kimyasal bileşimi ve gıda sanayiinde kullanımı. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Dergisi , no.15, 219-228.
YALÇIN, HASAN, H YILDIZ, And C NERGİZ. "Baharatların kimyasal bileşimi ve gıda sanayiinde kullanımı," Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Dergisi , no.15, 219-228, 1997
YALÇIN, HASAN Et Al. "Baharatların kimyasal bileşimi ve gıda sanayiinde kullanımı." Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Dergisi , no.15, pp.219-228, 1997
YALÇIN, H. YILDIZ, H. And NERGİZ, C. (1997) . "Baharatların kimyasal bileşimi ve gıda sanayiinde kullanımı." Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Dergisi , no.15, pp.219-228.
@article{article, author={HASAN YALÇIN Et Al. }, title={Baharatların kimyasal bileşimi ve gıda sanayiinde kullanımı}, journal={Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=1997, pages={219-228} }