B. POLAT Et Al. , "Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.693-695, 2010
POLAT, B. Et Al. 2010. Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri. 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 693-695.
POLAT, B., KARAMAN, K., ÖZTÜRK, I., & Sagdic, O., (2010). Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri . 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.693-695). Tekirdağ, Turkey
POLAT, Büşra Et Al. "Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010
POLAT, Büşra Et Al. "Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.693-695, 2010
POLAT, B. Et Al. (2010) . "Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.693-695.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Büşra BENLİ Et Al. }, title={Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri}, congress name={1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={693-695} }